Nieuwbouw & verbouw

Samen met u uw droomhuis neerzetten met aandacht voor u als klant, uw wensen en uw belangen. Wij weten als geen ander dat dit een bewogen periode kan zijn. Daarom staat er een heel team voor u klaar met een nuchtere mentaliteit, korte lijnen en een open vizier. Elk teamlid is sterk in z’n eigen discipline binnen het project.

 

Met een kant en klaar ontwerp van een architect, met uw eigen schetstekening of een foto van een bestaande woning, helpen wij u graag uw plannen uitwerken. Wij werken samen met gerenommeerde architecten die een eerste schetsplan op papier kunnen zetten. Daarnaast beschikken wij over de nodige kennis en benodigde geautomatiseerde tekenprogramma’s om zelf uw wensen en eisen te vertalen op papier. Aan de hand van deze plannen worden alle vergunningen verzorgd en na goedkeuring een volledig uitgewerkte calculatie en bestektekening.

Naast het ontwikkelen en realiseren van het plan, geven wij advies op elk bouwkundig gebied en helpen wij u graag bij onderzoek naar subsidiestromen. Tevens staat goede nazorg hoog bij ons in het vaandel. Wij willen u ontzorgen en verzorgen en door mee te denken aan creatieve ideeën en oplossingen, de kosten laag houden en de planning nakomen. Dit is onder meer te bereiken door goede communicatie, duidelijke afspraken en afhandelen volgens afspraak. Daarbij zorgen wij dat u gedurende de gehele samenwerking betrokken blijft om zo nodig bij te sturen.

Bijbehorende projecten

Nieuwbouw woning te Hallum

Deze woning ontworpen door ..... is gebouwd aan de rand van Hallum. Bij het ontwerpen van de woning is er rekening gehouden met .....

Nieuwbouw woning te Finkum

Een energie neutrale nieuwbouwwoning door middel van nieuwe technieken zoals aardwarmte en opwekking van elektriciteit van zonnepanelen.

menu