Nieuwbouw & verbouw

Samen met u uw droomhuis neerzetten met aandacht voor u als klant, uw wensen en uw belangen. Wij weten als geen ander dat dit een bewogen periode kan zijn. Daarom staat er een heel team voor u klaar met een nuchtere mentaliteit, korte lijnen en een open vizier. Elk teamlid is sterk in z’n eigen discipline binnen het project.

 

Met een kant en klaar ontwerp van een architect, met uw eigen schetstekening of een foto van een bestaande woning, helpen wij u graag uw plannen uitwerken. Wij werken samen met gerenommeerde architecten die een eerste schetsplan op papier kunnen zetten. Daarnaast beschikken wij over de nodige kennis en benodigde geautomatiseerde tekenprogramma’s om zelf uw wensen en eisen te vertalen op papier. Aan de hand van deze plannen worden alle vergunningen verzorgd en na goedkeuring een volledig uitgewerkte calculatie en bestektekening.

Naast het ontwikkelen en realiseren van het plan, geven wij advies op elk bouwkundig gebied en helpen wij u graag bij onderzoek naar subsidiestromen. Tevens staat goede nazorg hoog bij ons in het vaandel. Wij willen u ontzorgen en verzorgen en door mee te denken aan creatieve ideeën en oplossingen, de kosten laag houden en de planning nakomen. Dit is onder meer te bereiken door goede communicatie, duidelijke afspraken en afhandelen volgens afspraak. Daarbij zorgen wij dat u gedurende de gehele samenwerking betrokken blijft om zo nodig bij te sturen.

Bijbehorende projecten

Aardbevingsbestendig wonen in Meerstad

Een duurzaam en aardbevingsbestendig woonhuis op één van de eilanden in de wijk Tersluis. Splitlevel wonen aan de rietbegroeide waterrand van Meerstad met zicht vanuit bijna alle ruimten op het uitgestrekte waterlandschap. De woning is voorzien van MOSO Bamboe gevelbekleding.

Nieuw Duinhuis op West aan Zee, Terschelling

Dit Duinhuis is zodanig gebouwd om de sterke weersinvloeden aan het strand van West aan Zee de baas te zijn! De kelder van deze woning is prefab geplaatst en de verdieping is opgebouwd uit massief gelamineerd kruislaaghout (oftewel CLT).

Vrijbuiter in massief gelamineerd kruislaaghout

De constructie van dit nieuwe appartementengebouw is volledig geprefabriceerd met onder andere massief gelamineerd kruislaaghout

Verduurzaming waterwoning in Goingarijp

Een waterwoning uit de jaren 70 is in 2016 een duurzame metamarfose ondergaan wat leidde tot dit plaatje. Gevels zijn bekleed met Red Cedar hout en kozijnen zijn uit blank Iroko hout geslagen. De stalen wimper met lamellen aan terraszijde dient de bewoners te beschermen voor de zon en is vanzelfsprekend een esthetisch hoogtepunt. Feitje: Voorzien van isolatie volgens nieuwbouw eisen, waardoor de woning luchtdicht is.

18 energiezuinige woningen in Burgum

In eigen ontwikkeling realiseerden wij samen met Duurzaam Wonen 18 energiezuinige woningen in het hart van Burgum. Het speelse blok biedt een afwisselende aanblik met variatie in kapvorm.

Nieuwbouw woning te Hallum

Deze woning ontworpen door ..... is gebouwd aan de rand van Hallum. Bij het ontwerpen van de woning is er rekening gehouden met .....

Nieuwbouw woning te Finkum

Een energie neutrale nieuwbouwwoning door middel van nieuwe technieken zoals aardwarmte en opwekking van elektriciteit van zonnepanelen.

menu