Particulier

Uw haard is ons goud waard. Want wij weten hoe belangrijk het is om je thuis te voelen in je eigen huis. Daarom denken we van begin tot eind met u mee. Met uw wensen en ideeën in ons achterhoofd, gaan we er voor. We helpen u van uw huis uw droomhuis te maken, als het nu om nieuwbouw, renovatie of een verbouwing gaat.

Helder communiceren, duidelijke afspraken maken, deze nakomen en u tijdens het proces betrokken houden, is bij ons de leidraad.

Bijbehorende projecten

Aardbevingsbestendig wonen in Meerstad

Een duurzaam en aardbevingsbestendig woonhuis op één van de eilanden in de wijk Tersluis. Splitlevel wonen aan de rietbegroeide waterrand van Meerstad met zicht vanuit bijna alle ruimten op het uitgestrekte waterlandschap. De woning is voorzien van MOSO Bamboe gevelbekleding.

Nieuw Duinhuis op West aan Zee, Terschelling

Dit Duinhuis is zodanig gebouwd om de sterke weersinvloeden aan het strand van West aan Zee de baas te zijn! De kelder van deze woning is prefab geplaatst en de verdieping is opgebouwd uit massief gelamineerd kruislaaghout (oftewel CLT).

Vrijbuiter in massief gelamineerd kruislaaghout

De constructie van dit nieuwe appartementengebouw is volledig geprefabriceerd met onder andere massief gelamineerd kruislaaghout

Verduurzaming waterwoning in Goingarijp

Een waterwoning uit de jaren 70 is in 2016 een duurzame metamarfose ondergaan wat leidde tot dit plaatje. Gevels zijn bekleed met Red Cedar hout en kozijnen zijn uit blank Iroko hout geslagen. De stalen wimper met lamellen aan terraszijde dient de bewoners te beschermen voor de zon en is vanzelfsprekend een esthetisch hoogtepunt. Feitje: Voorzien van isolatie volgens nieuwbouw eisen, waardoor de woning luchtdicht is.

18 energiezuinige woningen in Burgum

In eigen ontwikkeling realiseerden wij samen met Duurzaam Wonen 18 energiezuinige woningen in het hart van Burgum. Het speelse blok biedt een afwisselende aanblik met variatie in kapvorm.

Nieuwbouw woning te Hallum

Deze woning ontworpen door ..... is gebouwd aan de rand van Hallum. Bij het ontwerpen van de woning is er rekening gehouden met .....

Nieuwbouw woning te Finkum

Een energie neutrale nieuwbouwwoning door middel van nieuwe technieken zoals aardwarmte en opwekking van elektriciteit van zonnepanelen.

menu