Zakelijk

Wij stropen onze mouwen op voor vele verschillende projecten: van appartementengebouwen en supermarkten tot groot onderhoud van woonwijken en meedenken aan duurzame oplossingen.
Ons team van mensen zijn op elkaar in gespeeld en willen graag zo ambitieus mogelijk op diverse fronten projecten realiseren.

Daarnaast willen wij voor u een stabiele partner zijn, die ook op de lange termijn voor u klaar staat. Het nakomen van afspraken, meedenken met u als opdrachtgever en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden voor Kolthof. Samen iets moois bouwen begint bij vertrouwen!

Bijbehorende projecten

Schitterend nieuwe apotheek voor Hurdegaryp

Een duurzaam apotheekgebouw met fraaie aluminium kozijnen en boeidelen staat te schitteren in het hart van Hurdegaryp. De gevelbekleding bestaat uit verticaal geplaatst, onderhoudsarm Red Cedar hout met een lange levensduur.

Strandpaviljoen West aan Zee, Terschelling

Er is een nieuw (permanent) strandpaviljoen op palen aan het licht gekomen op het Terschellinger strand te West aan Zee.

Revolutionair MFC in het Bildt

Een kerk, school en samenleving huizen onder één dak in een vernieuwd en uitgebreid multifunctioneel centrum (MFC) in Sint Jacobiparochie.

Vrijbuiter in massief gelamineerd kruislaaghout

De constructie van dit nieuwe appartementengebouw is volledig geprefabriceerd met onder andere massief gelamineerd kruislaaghout

Nieuwbouw McDonald’s Ter Borch

De nieuwe McDonald’s Ter Borch kleurt - na een bouwperiode van 14 weken - de landerijen nabij Groningen op.

Duurzaam winkelcentrum met appartementen & woningen in Gytsjerk

In het centrum van Gytsjerk staat de nieuwe Albert Heijn met verscheidene winkels en daarboven huurappartementen. Opvallend is de variatie in kapvorm. Aan de achterzijde van het winkelcentrum zijn huurwoningen gerealiseerd. Het duurzame plan wordt in de nabije toekomst uitgebreid.

18 energiezuinige woningen in Burgum

In eigen ontwikkeling realiseerden wij samen met Duurzaam Wonen 18 energiezuinige woningen in het hart van Burgum. Het speelse blok biedt een afwisselende aanblik met variatie in kapvorm.

Duurzame appartementen De Klanderij Leeuwarden

In samenwerking met Duurzaam Wonen is in een jaar tijd het oude kantoorpand De Klanderij te Leeuwarden getransformeerd tot een eigentijds appartementencomplex met 50 studio's.

Nieuwbouw bedrijfspand Level 23

Nieuwbouw onder architectuur gebouwd bedrijfspand op de Hemrik te Leeuwarden met de nieuwste energiezuinige installaties & klimaatbeheersingstechnieken.

menu