Bedrijven

De klant stelt steeds hogere eisen, zo ook aan het voorkomen van een bedrijf. Voor de juiste uitstraling van een onderneming is de huisvesting dus van groot belang. Een efficiënte inrichting van een bedrijfspand is tevens van essentieel belang. Kolthof realiseert zowel kleine- als grootschalige projecten voor het bedrijfsleven, waaronder stallen, (productie/opslag)hallen, combinatieprojecten met kantoor en bedrijfshal, showrooms, winkels, restaurants en transformatorstations. Kortom alle mogelijke bedrijfsruimtes.

Wij ontwikkelen voor u de bouwplannen en we zorgen voor de technische en financiële afwikkeling. De wens van onze opdrachtgever staat centraal, waarbij wij vanuit onze kennis en ervaring de opdrachtgever van adviezen zullen voorzien, met als doel het bereiken van een optimaal resultaat.

Bijbehorende projecten

Duurzame appartementen De Klanderij Leeuwarden

In samenwerking met Duurzaam Wonen is in een jaar tijd het oude kantoorpand De Klanderij te Leeuwarden getransformeerd tot een eigentijds appartementencomplex met 50 studio's.

Nieuwbouw bedrijfspand Level 23

Nieuwbouw onder architectuur gebouwd bedrijfspand op de Hemrik te Leeuwarden met de nieuwste energiezuinige installaties & klimaatbeheersingstechnieken.

menu