Onderhoud, renovatie & restauratie

Wij werken intensief samen met diverse woningstichtingen. Daardoor hebben we veel ervaring met projecten op het gebied van renovatie, woningverbetering, isolatieplannen, groot en klein onderhoud en stadsvernieuwing. Wij denken met u mee in creatieve oplossingen en werken plannen uit om aan de kwaliteitseisen van nu te voldoen. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk specialisten die wij, desgewenst, kunnen inschakelen voor specifieke deskundigheid.

Renovatie en onderhoud aan bewoonde woningen is al snel een ingrijpende operatie voor bewoners. We doen er alles aan om betrokkenheid en draagvlak te creëren onder de bewoners om het project succesvol te kunnen laten slagen voor alle partijen. Daarom communiceren we helder en vlot, maken we afspraken en komen we deze na. We hanteren we gedragscodes om onze overlast op het dagelijks leven van bewoners en omwonenden tot het minimum te beperken.

Wij zijn ‘mensen-mensen’, en dat zult u merken in onze service! Extra hulp en aandacht voor specifieke bewoners en nazorg hebben wij hoog in het vaandel. Er wordt gewerkt met een aanspreekpunt die 24 uur per dag bereikbaar is. Zowel tijdens als na de uitvoering is de nazorg van toepassing en worden mankementen zo spoedig mogelijk verholpen

Bijbehorende projecten

Duurzame appartementen De Klanderij Leeuwarden

In samenwerking met Duurzaam Wonen is in een jaar tijd het oude kantoorpand De Klanderij te Leeuwarden getransformeerd tot een eigentijds appartementencomplex met 50 studio's.

menu